Sant Vicenç de Castellet ha posat el punt i final al JovEmprèn 2019 aquest migdia amb l’acte de lliurament dels premis als alumnes que han participat de la iniciativa durant els darrers mesos. Un total de 234 estudiants del municipi d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de l’Escola FEDAC, L’Escola Montserrat i l’IES Castellet han treballat aspectes relacionats amb l’emprenedoria i el món de l’empresa en aquesta sisena edició. Els estudiants han treballat a partir de 64 projectes en què s’ha fet una aproximació al món de l’empresa.

 

Detalls de l’acte

L’acte en què s’han fet públics els guanyadors ha comptat amb les intervencions d’Aleix Comas, jove monologuista del municipi, i d’Esteve Pla, emprenedor que va començar als 15 anys a emprendre i que actualment lidera diferents projectes tecnològics.

 

Els premiats

Els premis, amb una dotació global de 1.750 euros, han tingut els següents guanyadors. ESO (HOTEL OPEN MIND i ALL IN PEN); Batxillerat i Cicles Formatius (BPT i MADIKIDS), Cicles Formatius de Grau Mitjà (TANATORI DEL BAGES i ECOGUMYCASE). Finalment, els premis especials han estat per a STAR PC, premi al projecte més innovador, per a SLEEP QUACKLY, premi al projecte més ben treballat, i per a AQUÍ SÍ, premi més responsable socialment.

 

Els premis JovEmprèn són una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.