El reconegut consultor empresarial Emilio Duró serà el convidat estrella de la IVa Nit de l’Impuls Empresarial de Sant Vicenç de Castellet el proper dijous 24 de novembre. Duró és professor, empresari i consultor empresarial i assessora amb èxit des de fa 30 anys les principals empreses de l’Estat. Pronunciarà la conferència No vale rendirse que busca millorar la motivació i la mentalitat positiva de les persones en el moment d’afrontar nous reptes i canvis tant a la vida personal com en l’àmbit professional.

 

Punt de trobada

La conferència d’Emilio Duró serà un dels moments destacats de la vetllada organitzada per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet que pretén reunir el teixit social i econòmic local i afavorir les relacions entre les empreses i comerços establerts al municipi. La regidoria de Promoció Econòmica redobla els esforços per ajudar a generar oportunitats i potencia l’Espai Impuls SVC com un centre de formació i un espai per afavorir el coworking a Sant Vicenç de Castellet.

 

Reconeixement

La sala de Cal Soler serà l’escenari de la Nit de l’Impuls Empresarial que reconeixerà les empreses i activitats més destacades del darrer any. Es lliuraran els següents premis: Empresa més innovadora 2016, Empresa amb major Responsabilitat Social i Empresarial 2016, Empresa amb millors pràctiques en la internacionalització, Activitat comercial i/o de serveis amb una antiguitat de 50 anys i Activitat comercial i/o de serveis més innovadora.

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions per assistir a la Nit de l’Impuls Empresarial són gratuïtes però s’han de confirmar al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet (93 222 71 30 / svc.promocioeconomica@svc.cat). L’acte començarà a les 9 del vespre.

 

Microsoft PowerPoint - Propuesta Conferencia NO VALE RENDIRSE