Els Ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet i Sallent proposen un programa de dinamització empresarial dels dos municipis que s’iniciarà aquest mes de juliol.  Sota el títol Fem xarxa, fem empresa Bages-Llobregat s’ofereix un projecte gratuït d’assessorament per afavorir l’intercanvi i el coneixement del teixit empresarial dels dos municipis que començarà el proper dimarts 11 de juliol. Ho farà amb una jornada de presentació i de networking a l’Edifici Empresarial de Sallent (antic CAT) a les 12 del migdia. Es pretén establir un lligam entre dos municipis situats als extrems sud i nord de la comarca, que comparteixen el pas del riu Llobregat.

 

Continuïtat a la tardor

El programa continuarà a la tardor amb una selecció de dotze empreses participants que rebran assessorament, tindran unes accions a desenvolupar i obtindran una diagnosi. En l’equador del projecte es realitzarà una sessió de mentoring de qualitat entre empreses per enfortir les seves possibles sinergies.  Abans de finalitzar l’any, el projecte es clausurarà amb l’exposició de les sinergies generades entre les empreses i l’exposició de les accions desenvolupades durant el programa. En total participaran sis empreses de Sant Vicenç de Castellet i sis empreses de Sallent.

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions per participar en aquest programa són gratuïtes i s’han de confirmar a través del correu electrònic svc.promoeconomica@svc.cat o bé al telèfon 93 222 71 30. Les empreses interessades a participar del projecte han de presentar una sol·licitud d’admissió entre els dies 14 i 28 de juliol.

 

Consulteu el tríptic informatiu

Tríptic informatiu