L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet continua potenciant les accions per ajudar a generar ocupació al municipi. La xifra d’atur s’ha reduït un 7,5% en el darrer any i el mes de gener es va tancar amb una taxa de desocupació del 15,39% a Sant Vicenç de Castellet. Durant el 2017, el consistori va generar 77 contractes de feina a través de la contractació directe de personal, dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona i de la feina feta des de l’Espai Impuls. En aquest sentit, des de les instal·lacions de l’Espai Impuls SVC, el Servei d’Ocupació Municipal va gestionar 87 ofertes de feina, va inserir un total de 39 persones al mercat de treball i es van realitzar 170 entrevistes a veïns i veïnes del municipi. En paral·lel, es van atorgar subvencions per al foment de l’activitat econòmica per un valor de 14.500 euros i es van atendre un total de 53 professionals autònoms.

 

Plans d’Ocupació i contractacions directes

En el marc dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament va cobrir catorze llocs de treball a partir de nou contractes de sis mesos i cinc de tres mesos. Els perfils inserits van ser els d’un agent cívic, un auxiliar administratiu i set peons de manteniment en el cas dels contractes de sis mesos. Per la seva part, els contractes de tres mesos van ser coberts per la Brigada Municipal amb joves de 16 a 25 anys en situació d’atur. Els 24 contractes de treball restants van ser contractacions directes de l’Ajuntament per cobrir les necessitats de plantilla.

 

Aquest mes de febrer l’Ajuntament anuncia la convocatòria de sis noves ofertes de feina previstes pels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona. El termini per presentar les sol·licituds és vigent a partir d’aquest divendres 23 de febrer i fins al proper 4 de març.