Amb la voluntat de millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i dinamitzar les empreses del municipi, l’Espai Impuls de Sant Vicenç de Castellet estrena aquest dijous les jornades de formació 40 setmanes 40 activitats. El cicle és gratuït, tindrà continuïtat fins a final d’any i vol ajudar a difondre el coneixement entre les persones que busquen feina, els emprenedors, els empresaris i els comerciants del territori.

 

1r trimestre definit

El cicle començarà dijous amb el taller La fi del currículum únic. Com adaptar el CV a una oferta amb una programació tancada fins a finals de març. Les properes sessions tractaran els aspectes que han de tenir en compte els autònoms, la tipologia de contractes que hi ha en l’actualitat, conèixer les claus per establir els preus dels productes o serveis que s’ofereixen o bé com detectar les competències de les persones que cerquen feina. Es comptarà amb professionals de reconegut prestigi i els principals experts en els temes que es tractin.

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions per a totes les sessions són gratuïtes, però cal confirmar l’assistència prèviament a través dels correus electrònics ocupacio@svc.cat o bé svc.promocioeconomica@svc.cat. La programació complerta del primer trimestre es pot consultar la pàgina web de l’Espai Impuls SVC (impuls.svc.cat).

Consulteu el tríptic amb tota la programació del primer trimestre en el següent enllaç:

Tríptic 40 setmanes 40 activitats