L’Espai Impuls SVC difon la convocatòria d’ajuts per impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses. A partir del 15 de març i fins al 15 de setembre el programa red.es ofereix ajuts de fins a 12.000 euros per implantar solucions digitals per a empreses d’entre 10 i 49 persones treballadores. Els àmbits en què s’ofereixen ajuts són diversos. Pàgina web, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel·ligència empresarial, oficina virtual, etc. Si teniu qualsevol dubte per apuntar-vos a aquesta convocatòria des de l’Espai Impuls SVC us orientarem en els tràmits que cal completar.

Solucions digitals en deu àmbits

El programa Kit Digital ofereix solucions digitals en 10 àmbits diferents per impulsar la transformació digital del teu negoci. Un cop hagis rebut el teu bo, podràs accedir a un extens catàleg d’agents digitalitzadors i decidir amb qui desenvolupes la teva solució digital. Et podràs posar en contacte amb aquest agent i signar un acord per la prestació del servei. Els ajuts del programa Kit Digital s’atorgaran per ordre d’arribada.

Cal seguir tres passos

1. Registra’t a www.acelerapyme.es i fes el test autodiagnòstic.

2. Consulta el catàleg de solucions digitals.

3. Sol·licita l’ajuda #KitDigital a la seu electrònica de Red.es (✅  sede.red.gob.es).

Tota la informació

Podeu consultar tota la informació d’aquesta convocatòria d’ajuts a través de la pàgina web https://acelerapyme.es/kit-digital Els ajuts per a petites empreses i professionals autònoms sortiran pròximament.