El saló de plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha estat l’escenari aquest matí de l’acte de constitució de la nova Associació de Polígons de Sant Vicenç de Castellet. La nova entitat compta amb el suport del consistori i treballarà per defensar els interessos dels polígons d’activitat econòmica Can Balet, Clot del Tufau, La Farinera, Les Vives-Casacuberta, Pla de les Vives I i Pla de les Vives II, Pla del Riu I i Pla del Riu II, Can Soler, La Ceràmica-Pla de Sant Vicenç, Les Vives-Castellet i Polígon Nou del Castell. L’acte d’aquest matí ha comptat amb la presència de l’alcalde Joan Torres, del regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Dani Mauriz, i dels empresaris que s’han adherit a la nova entitat.

 

Interlocutor únic

La nova entitat actuarà com a interlocutor únic davant les administracions local i de la Generalitat, defensarà i promocionarà els seus interessos, dinamitzarà els polígons d’activitat econòmica, impulsarà accions de col·laboració amb l’Ajuntament, afavorirà el coneixement i l’intercanvi d’experiències entre les pròpies empreses i treballarà per atreure noves inversions. L’associació és oberta i fa una crida a totes les empreses a afegir-se a l’entitat per aconseguir major representació.

 

Junta directiva

La junta directiva està formada per Xavier Pey (president), Antoni Moya (vicepresident), Jordi Andrés (tresorer), Maria Dolors Claret (secretària) i els vocals Antonio Collado, Judit Bergada, Mireia Serra, Jose Montaner, Ricardo Segarra, Francesc Ortuño i Josep Casals.