Sant Vicenç de Castellet va celebrar ahir al vespre la 3a edició de la Nit de l’Impuls Empresarial amb una vetllada exitosa. Unes 300 persones representants del teixit empresarial, comercial i social del municipi van participar en una trobada que va tenir el reclam de poder escoltar en directe la intervenció de l’economista Xavier Sala i Martín.

 

Ponència aplaudida

Sala i Martín va protagonitzar una ponència molt aplaudia que va reflexionar al voltant de l’educació i el model que s’aplica en l’actualitat. L’economista va demanar un canvi radical del sistema “perquè els nens i nenes s’acostumin a fer-se preguntes, a reflexionar i a treballar en equip per trobar solucions”. Xavier Sala i Martín va ressaltar la importància de la innovació en la societat actual i va insistir en fixar-se “en com podem fer les coses d’una manera diferent”.

 

Vetllada amb premis

La Nit de l’Impuls Empresarial va lliurar els seus premis en una edició en què també es van reconèixer les activitats de tipus comercial. Les empreses premiades han estat Montana Colors (major responsabilitat social empresarial), Lázaro Moya (més innovadora) i Marbres Germans Moratonas (millors pràctiques internacionalització). Pel que fa a la categoria de les activitats comercials o serveis més innovadora, el premi va ser per a l’establiment Can Postres. Van quedar finalistes Sweet Coma i Espai Punt i Sweet Moma. A més, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va retre homenatge a les activitats comercials o serveis amb una trajectòria de 50 anys al municipi. Es van distingir els següents establiments: Restaurant Cal Codina, Estanc Ca l’Artur, Estanc Canals Carbonell, Carnisseria Roser Planell, Materials Casa Arimany i Farmàcia Fíguls.