L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha lliurat els premis del concurs d’idees emprenedores JovEmprèn. En la tercera edició el concurs s’ha comptat amb la participació de 258 alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius dels centres d’ensenyament del municipi. Durant els darrers mesos han treballat en un total de 52 projectes a classe a partir d’aspectes com l’emprenedoria, l’empresa i el treball en equip. Els treballs ofereixen diferents serveis i solucions imaginatives en els àmbits de la salut, l’oci i l’alimentació.

 

Els premiats

El jurat ha atorgat un total de nou premis dividits en diferents categories amb una dotació econòmica total de prop de 1.000 euros: Freesalt (Laura Gibson i Joan Ribera) i Daily vegetables (David Sánchez, Guillem Barberà, Ivan Castillo) van guanyar la categoria d’ESO; Els projectes Do you want something to drink? (Núria Masip i Núria Olea) i Bio Sabó (Toni Nieto i Adrià Maldonado) van ser distingits en la categoria Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior. Pel que fa a Cicles Formatius de Grau Mitjà, els premiats van ser Never Wait (Evelyn Romacho, Lily Carrion i Butaine El Berrad) i Business Smartwatch (Mohamed Elhady). El jurat també va distingir més alumnes en el marc dels premis especials. El premi al projecte més innovador va ser per Alexander Jaenes i Oriol Montablan per a la iniciativa Uilex, el premi al projecte més ben treballat va ser Freese & Honey a càrrec de Ferran Martos, Albert Martínez, Samuel Nogués i Marina Ferreira. I finalment el premi al projecte més responsable socialment va ser per al projecte Companys Especials presentat per Maria Àngels Morales, Laura Giménez, Sílvia Giménez, Íngrid Viladrich i Carme Tubau.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet vol agrair la participació dels alumnes i la implicació dels centres i el professorat de l’INS Castellet, FEDAC Sant Vicenç i Escola Montserrat.