Ajudar les persones en situació d’atur a obrir la ment, agafar idees i tenir una actitud proactiva en el moment de cercar feina. Aquesta és la premissa de la primera Setmana per a l’Ocupació Motiva’t per trobar feina que programa el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Entre els dies 17 i 21 d’octubre l’Espai Impuls SVC reunirà experts en estratègies de cerca de feina com poden ser les claus per elaborar un currículum atractiu, com prepara una entrevista de feina, ser actiu a Linkedin i definir l’actitud, les motivacions i els passos a seguir per trobar feina. La Setmana per a l’Ocupació es tancarà el 21 d’octubre amb una taula rodona per conèixer les experiències dels professionals en Recursos Humans tant de l’empresa pública com de l’empresa privada.

 

Inscripcions gratuïtes

Les inscripcions són gratuïtes, però cal confirmar l’assistència a través del correu electrònic ocupacio@svc.cat o bé trucant al telèfon 93 227 71 30 indicant la sessió escollida. Totes les ponències es faran a les instal·lacions de l’Espai Impuls SVC. Podeu consultar el programa de ponències a la web impuls.svc.cat

 

Perfil dels conferenciants

Francesc Gelida

Consultor de desenvolupament professional, docent i blogger a elcandidatoidoneo.com, blog d’orientació laboral i selecció de personal.

 

Maria Batet

Amb una àmplia i creixent trajectòria com a conferenciant, formadora i en l’àmbit de l’educació per a la creativitat i l’emprenedoria. Entrena i forma habilitats per emprendre projectes empresarials i de vida.

 

Jan Martínez

Orador, formador i consultor amb més de 25 anys d’experiència en el món de la formació d’adults, especialitzat en la reinserció i el replacement laboral d’aturats i en l’emprenedoria. És membre fundador de l’Associació Internacional d’Oratòria i actualment director d’Appren formació.

 

Silvia Noé

Llicenciada en Psicologia de les Organitzacions i coach certificada. Consultora/facilitadora freelance en desenvolupament de competències, desenvolupament de lideratge, transició professional i coaching.

 

Marta Zaragoza

Economista i emprenedora, el seu àmbit de treball és la direcció estratègica i el desenvolupament de les competències professionals, emprenedores i directives en processos de creació, consolidació i creixement d’empreses i organitzacions, amb i sense ànim de lucre. L’any 2010 crea Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial. En l’àmbit docent, durant més de 10 anys ha exercit de professora a la Universitat de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili i a la UOC.

 

Isaac Carreras

Llicenciat en Educació Física i Certified Integral Màster coach, Integral coaching Canada. Desenvolupa la seva tasca com a coach en sessions particulars i en grup. A través de la pàgina web explorem.cat promou una forma de vida activa.

 

Isabel Barceló

Directora de servei regional a Adecco.  Amb més de 18 anys d’experiència en el sector de RRHH. Ha cursat Psicologia i màster en Direcció de RRHH, màster en Prevenció de Riscos Laborals i un postgrau en Direcció de Ventes.

Tríptic Setmana Ocupació